Activiteiten

Onze activiteiten


Naast de persoonlijke afspraken om samen te studeren en te spelen komen wij als groep twee keer per jaar - in oktober en februari - bij elkaar in huiselijke kring voor een vergadering en vooral ook om elkaar het resultaat van onze studie te laten horen.


We houden twee keer per jaar een voorspeelmiddag. In april huren we een mooie lokatie met een goede vleugel of piano. In november spelen bij één van de leden thuis.   Er treden dan 10 à 12 paren op; familie, kennissen en belangstellenden zijn daarbij welkom.Niet reguliere activiteiten zijn onder meer workshops.

Op 11 juni 2022 hebben de gebr. Martijn en Stefan Blaak weer een workshop gegeven in het mooie hanzestadje Doesburg. Toevallig waren er die dag Hanzefeesten in de stad dus ons pianospel werd begeleid door kanonschoten wat een extradimensi gaf.

Onze  leden waren daar zeer enthousiast over. Door de sympathieke manier van lesgeven werd het samenspel op een hoger niveau gebracht. Zie ook de website van de gebroeders Blaak.


Op 11 februari 2023hebben we een workshop in Doesburg. Gegeven door pianist Frits Jellema. Zie agenda.


Op 9 maart 2024 hebben wij ons 25-jarig jubileum gevierd op een mooie lokatie in Doetinchem.

Het was een fantastische dag en er was veel belangstelling. Uit Den Haag hebben 4 mensen gespeeld en uit Utrecht 2 mensen.

Veel van onze leden hebben ook gespeeld. Het was een vol programma en  iedereen  was heel enthousiast. Een lekkere lunch en het mooie weer maakte dat alles klopte. Wij als bestuur kijken er met plezier op terug.


   

Op uitnodiging van andere QM groepen bij speciale gelegenheden, bv. een lustrum, kunnen onze leden ook daar hun muziek uitvoeren.